Ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη

Το δικηγορικό μας γραφείο, χάρη στην πολυετή δραστηριοποίησή του και εμπειρία, και διατηρώντας συνεργασίες και συνεργάτες σε πολλά σημεία της Επικράτειας, έχει υποστηρίξει νομικά και δικαστικά, και έχει την δυνατότητα να το πράξει, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος.

Το πλήθος και η βαρύτητα των υποθέσεων που το γραφείο μας έχει διαχειριστεί διαχρονικά, αποτελεί την εγγύηση εμπειρίας που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε δυσκολία νομικής φύσης.

Πέραν της συμβουλευτικής μας δραστηριοποίησης, έχουμε εμπειρία στην υποστήριξη αλλά και την απόκρουση αγωγών και εν γένει δικογράφων στα δικαστήρια όλων των βαθμών δικαιοδοσίας. Αναλαμβάνουμε επίσης παραστάσεις σε ποινικά  δικαστήρια  καθώς και συλλογικές διαπραγματεύσεις {κανονισμοί εργασίας, συλλογικές συμβάσεις εργασίας (επιχειρησιακές ή ευρύτερες), απεργίες, προσωπικό ασφαλείας} κλπ. 

Στα πλαίσια αυτά το δικηγορικό μας γραφείο που να ασχολείται σε προσωπικό επίπεδο με την κάθε υπόθεση. Το γραφείο μας αποτελείται από εσωτερικούς και εξωτερικούς συνεργάτες µε άριστη εξειδίκευση στους κλάδους του δικαίου που κρίνονται αναγκαίοι για τη λειτουργία και ανάπτυξη των εταιρειών αλλά και την αντιμετώπιση ατομικών περιπτώσεων. Η λειτουργία του γραφείου µας στηρίζεται σε πρότυπα εταιρικής δοµής και νοοτροπίας,και  διαθέτουµε πλήρη μηχανογράφηση.  

Παράλληλα η συνεργασία μας με λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, ανάλογα με τις συγκεκριμένες πάντοτε ανάγκες τους.

Επικοινωνια

Το δικηγορικό γραφείο Βασιλείου Γ. Καρταλτζή και Συνεργατών είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση των νομικών σας ζητημάτων ή την εκπροσώπησή σας ενώπιον δικαστηρίων κάθε βαθμίδας.

Ρωτηστε μας